Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok,

az esztrich aljaztbetont március közepén "öntötték" le, a járólapozás ápr 26-27-én történt meg, annak rendje és módja szerint S1-es ragasztóval. Fugázás is hamarosan megtörténik, természetesen flexibilis fugázóval. A padlófűtést pedig május közepén indítják be.

Kérdésem az lenne, hogy a padlófűtés járólapozás utáni szakszerű beindítása (fokozatos, rendszeres időközönkénti hőmérséklet-emelés) nem okoz minőségi problémákat a járólapozásban? Tehát nem gond az, hogy a padlófűtés utólag lesz elindítva, és előtte lett járólapozva?

Imre
Szevasz Imra!
Csak most olvastam a kérdésedet ,a fűtéssel kapcsolstba. Én egy 85 n2 alapterületü +" tetőtér családi ház fűtését oldottam meg előszőr gázzal, majd vegyes kazánnal immár 30 éve. Akkor még elégg gyerekcipőben járt az ezzel kapcsolatos dolgok,igy sok mindent magamnak kellet megtapasztalni ,kiokoskodni.. A kérdésedre azt tudom mondani,semmi féle gondot nem okozott ,hogy előszőr burkoltam és csak utána fűtöttem. A kazánoknak fel kellet gyürni az ingük újját ,mire megfordúlt a víz ,emiatt eléggé kiegyensulyozottan melegszik a padló.Azt azért tudnod kell,40 foknál melegebb víz ne nagyon kerűljön a rendszerbe. A járolapokat ,mivel azokat is saját kivitelezésbe kerűltek lerakásra,3 mm fugákkal raktam le ,sima ragasztóval . Azota semmi problémâm nem volt ,a lapok nem mozgosodtak ki. Csupán egy bajom van a fűtéssel, annyira megszoktam ezt a hőérzetet, mondenkinél fázik a lábam. Sok sikert kívánok ,és teljék örömöd a fűtésben.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég