Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
8 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!

Vettem két csapot beszereltem és ugyanúgy folyik a fürdőszobai mosdó csapja, mint annak előtte.

Azt már a Ti honlapotokról tudom, hogy ilyenkor a szelepülés maró készletet kell alkalmazni.
csak azt nem, hogy kitől kérjek ilyet? Mert nem akarom megvenni a készletet. Milyen kölcsönzőbe menjek?
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv
Ilyesmit nem kölcsönöznek, legfeljebb valami havertól tudsz kölcsön kérni. Az sem biztos hogy az a baja, mert lehet repedt öntéshibás is a szelepfészek, de volt olyan cserélhető szelepfészkes kádtöltő a praxisomban ahol a szelepfészek meneten keresztül szivárgott és csepegett a csap és csak a csere segített. Szerintem olcsóbban és biztosan sikerrel is megúszod ha kicseréled az egészet. Ha pedig valami antik értékes darab keresel valami öreg szakit aki még foglalkozik ilyesmivel a kerámia betétes hőfokszabályozós világítós wifis bluetooth-os lcd kijelzős :) vízcsapok korában.
Köszönöm szépen a jó tanácsot! :) :(
Nem is gondoltam rá.
Sziasztok!
Örömmel tudatom, hogy sikerült megcsinálnom a fürdőszoba régi csapját. Egy facebook ismerőseim között akadt egy személy aki kölcsönadta a szelepülés vagy szelepfészek maróját. Azzal tegnap sikerült megjavítanom a csapot. Köszönök minden segítséget!
Hasonló gondom van a WC öblítő tartály alatti könyökcsőnél, a falba történő bemenetnél csöpög az öblítő víz. Ragasztó pisztollyal + szigetelő szalaggal csináltam meg. Ez nem volt eredményes sajnos. :(
Ötleteket kérek, ehhez a kis, és annál bosszantóbb hiba kijavításához! Mivel lehet, egy pvc csőcsonkot, és a könyök idomot csatlakoztatni csöpögés mentesen?
Köszönöm szépen az ötleteket!
(Fotó látható a fotóim között.)
Ha látnánk a képet akkor talán tudnánk javasolni megoldást is. Viszont töröltem azt a témát amit nyitottál és ugyanezt kérdezed benne mint itt. Ha tudunk segítünk akkor is ha csak egyszer kéred.
Köszönöm szépen!
A képet behelyezni nem sikerül. Csak a fotók között van. (Apok60)
Sikerült!
Szilikonnal, a két csövet tömíteni, és összeragasztani; szilikonkaucsuk, F.BS ragasztó tömítőanyag speciál 70 ml-es kiszerelésben vettem. A képet fölteszem a fotókhoz, Apok60 -asnál meg lehet nézni.
8 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Majestic-12 [Bot] valamint 22 vendég