Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok! Már más topikokon nézelődtem, de igazából egyértelműen meggyőző hangszigetelést nem találtam. Ha valakinek van igazán jól bevált, kipróbált módszere arra, hogyan lehet a szomszédoktól a lehető legjobban elszigetelődni :-), jelenleg forgalomban lévő egyszerűen felrakható oldalfalra és plafonra helyezhető hangszigetelőanyaggal, az ossza meg velem legyenszíves. :oops:
Szia Malin!
Szerintem nem igazán tudsz jó megoldást.
Mekkora a szomszédok zajmaximuma? Óhatatlanul áthallatszik pl. a wc lehúzása,a gyerek ugrál, játszik,felfúrnak egy képtartót a falra a fűtéscsövön tombol a lakótárs....stb.
Én kertes házban lakom de hallom,hogy a szomszéd beinditja a traktort,flexet stb.
A zenei hangstudiók környékén kellene tapogatózni.
Falak hangszigetelésére a Tecsound TR-3 -as rendszerből készült már hazánkban több száz megoldás, valamennyien elégedettek voltak vele.
http://maximalis-hangszigeteles.hu/tecsound-tr-3-hangszigetelo-elotetfal.html
Természetesen önmagában egy fal hangszigetelése nem oldja meg a problémát. Érdemes szakembert hívni hangszigetelés esetén, aki felméri az adott lakást és kivitelezi. Itt jön a kérdés, hogy ki az aki megbízható szakember a témában (kevés ilyen van, a hangszigetelés sokkal bonyolultabb, mint elsőre gondolnánk). Ha érdekel, adok olyan kivitelező elérhetőségét, aki ezeket a TR-3-as előtétfal rendszereket készítette (egyetlen kivitelező készítette a több százat).
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég