Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!

Társasházi lakásba szeretnék álmennyezetet esztétikai okoból (ledszalagos világítás, spot lámpák). A problémám az, hogy nem találok gipszkartonos embert/céget aki a közeljövőben ráér :( Kb. 10-12 m2-ről van szó összesen.

Ezért gondolkoztam, hogy plafonra ragasztott XPS álmennyezettel, házilag oldjuk meg a kérdést. Nem több szintű, hanem sík álmennyezetet terveztünk. Viszont a kérdésem az, hogy abba hogyan oldjuk meg a csillár rögzítését? Nem nagy csillár, de azért valamennyi tömege egy led-es lámpának is van.

De ha tudtok ajánlani olyan gipszkarton álmennyezet szerelőt, aki ilyen kicsi munkára is ráér 1-2 héten belül, az volna a legjobb :)
Hát szerintem az a "szaki" aki manapság egy ilyen 12m2 melóra rámozdul azzal nem kellene dolgoztatni. Jó mesterek hónapokra előre be vannak táblázva. A tegnap pék ma taxisofőr holnap szobafestő "iparosok" munkájában pedig nem sok a köszönet. A pár centis xps alatt ott van az amire ráragasztottad, hosszabb fúróval hosszabb tiplivel hosszabb csavarral rögzíthető a lámpa.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég