Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Kedves Fórumozók!
Olyan kérdésem lenne, ha tudtok segíteni, hogy a padlástéren sajnos párazáró fóliám van így szigetelést nem rakhatok neki, mert nem páraáteresztő. Ha MFP lapot raknák a szarufák közé (mivel az páraáteresztő) így tudnám helyettesíteni a páraáteresztő fóliát? Vagy mindenképp a tető bontása kellene új légáteresztő fóliával?
A másik kérdésem az lenne, hogy 20cm vastag 0,37-es Ásványgyapot padlástérre megfelelő lenne?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. Ez engem is érdekelne. Mi most vettünk a https://tetoteriablak24.hu/ -n Velux fa ablakokat, de most szembesültünk azzal a problémával is, hogy a szarufák az ablakmérettel megegyező távolságban vannak.
Ha most vetted legokosabb ha elcseréled jó méretűre.
Kedves Forumozok,

Epulo gerendahaz tetoszigetelesevel kapcsolatban lenne kerdesem. Beepitett, 75 m2-es tetoteret tervezunk haloszobaknak. 1 m parapetfal lesz, kutyaol ablakok es a kovetkezo retegrend van tervbeveve belulrol kifele: 21 mm pallo, párazáró folia, 20 cm-es szarufa kozti Rockwool kozetgyapot szigeteles, 25 mm deszka, 3 mm bitumenes lemez, 5 mm IKO zsindely (Cambridge Xpress).

Ez igy rendben lesz vagy van barmi ami nem stimmel? Nem lesz-e tul meleg nyaron, tul hideg telen, paratechnika jol van-e igy megoldva?
koszonom!
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 7 vendég