Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Szervusztok!

A kerticsap elzárójánál -ami 80 cm-re a föld alatt van- szivárog a víz nyitott és zárt állapotban is. A zárófedélen az egyik csavar nem volt meghúzva vagy kilazult. Vettem egy javítókészletet és a tömítéseket kicseréltem. Most elzárt állapotban nem szivárog, de ha kinyitom pörög az óra és lassan gyűlik a víz.
Teljesen kiszerelni nem tudom mert olyan hatalmas kulcsaim nincsenek és nagyobb munkagödröt kéne ásni .De már több térkövet nem akarok felszedni, hogy egy szaki beférjen.

Köszönettel!

Csatolmányok

ha a kpe idomot lelazítod akkor lehúzható az egész szerelék kerti csapostól mindenestől a kpe csőről és kint már hozzá férhető. Viszont visszarakni úgy hogy a gumigyűrű az idomban a helyén maradjon lehet nem lesz egyszerű majd hason fekve kerti csapostól.
Nagyon köves, sziklás a talaj. A csákány kevés volt. Kézi vésővel jutottam el idáig. Vésőgépem nincs. Jobb ötlet kéne. De azért köszi!
Úgy értem a leírást, hogy a csap már jó, de kimenő oldalon van szivárgás. A kerti csap felőli menettől kifelé. Itt már egy csavar javítása nem segít, esetleg segítséget lehetne hívni.
Én pedig azt nem értem miért nem lehet lehúzni a KPE csőről az egész hóbelebancot fagycsapostól könyököstől vízcsapostól és javítás után visszadugni a KPE csőre :?: mikor valószínűleg a fagycsap lett "gatya" és cserélendő.
Igen, az egész hóbelebancot le kellett volna tekerni. De olyan nagy kulcsom nincs mint a szerelőknek és erőkarral se fértem volna el. Végül a MOFÉM segített. Korrekt cég!!!

Csatolmányok

6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Majestic-12 [Bot] valamint 32 vendég