Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
Nekünk a jelenlegi tetőtéri ablak a fürdőszobában nagyon penészedik és a fa keret is teljesen tönkre ment már. Szeretnénk egy új tetőablakot venni, de most biztosra menni abban, hogy ilyen problémánk ne legyen. Szerintetek ilyen esetben ne fa keretes ablakot válasszunk, hanem műanyagot? Mindenképp a Fakro ( https://tetoteriablak24.hu/91-fakro-tetoteri-ablakok ) márkát szeretnénk, de ott is akkora a választék, hogy nem tudom melyik lenne jó. Pvc vagy inkább PU bevonatos? Van esetleg olyan, amit ti használtok és több éve tökéletesen bevált anélkül, hogy megjelent volna a penész? Gondolom, van kifejezetten olyan tetőtéri ablak, amit fürdőszobába készítenek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Zsolt, nekem a szomszéd hívta fel a figyelmemet a múltkor, hogy van ez az új oldal, a Wilio. Ott talált szakembereket teljes házfelújításhoz valamint ablakcseréhez. Elég megadni egy hirdetést és jelentkeznek a munkára a szakemberek, akik a kornyéken éppen elérhetőek. Egy próbát megér. Lehet, hogy tanácsoilni is tudnak. Szép napot kívánok.
Sziasztok!
Nekem is sok gondom volt mikor építkeztünk és rengeteget olvasgattam róla. Nekem leginkább az http://epitoabc.hu/ segített, mert kb mindenről van leírás és eléggé közérthető... Hátha másnak is hasznos!
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég