Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Ugy kezdeném nem vagyok vizes szakember,de eszközökkel fel vagyok ugy szerelve hogy gondolatom szerint egy kis segítséggel meg tudnám oldani a problémám.Éppen konyha felujjításban vagyunk,és vásároltam egy Blanco tipusú "gránit" mosogató tálcát.Vettem hozzá mososzer adagolot is és ennek a hely kiképzésére szeretnék segitséget kérni.Igaz-e hogy az általam "gipszkarton"lyuk furónak ismert illetve használt eszközzel könnyedén ki tudom alakítani a szükséges furatot.Természetesen törés illetve pattanás nélkül. Ebben kérném szakember segítségét illetve tanácsát olyan embernek aki már csinált ilyet illetve tud tanácsot adni.Sürgös lenne!Elöre is köszönöm,tisztelettel:János Nagykőrösröl
Üdv! A gránit mosogató tálca másik oldalán ( alján )látható hogy vannak olyan helyek ahol megvannak gyengitve, ez egy kerek lyuk amely könnyedén kiüthető.
Ha ilyen nincs akkor barkács módszerrel nehéz lesz megoldani mert esetleg eltörik. remélem segitettem!
Asztalos József
Üdv!
Felteszem nem érdemes egy lyuk miatt gyémánt betétes koronafúrót megvásárolni, de kölcsönzőknél szét lehetne nézni, hátha ilyennel is tudnak szolgálni. Ezzel biztosan ki lehetne fúrni a megfelelő lyukat.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég