Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!

Én találtam egy fürdőszoba szalont ahol mindenben tudtak segíteni. Ha kérdéseim voltak bátran fordulhattam hozzájuk.
Tulajdonképpen egy helyen megkaptam a fürdőszobámhoz az összes szükséges anyagot, és még a kivitelezésben is nagyban besegítettek.
http://www.mezora.hu/
Én csak ajánlani tudom őket.
A felvetés tetszik. Én legalábbis szeretem a saját elképzeléseim megvalósítani, bár tény és való, messze nem bírok olyan kreativitással, mint egy belsőépítész. A belsőépítészek sajnos nem olcsók. Lakberendezőből meg tucatszámra találni, de ott is hatalmas a szórás, a minőségitől kezdve az OKJ-s tucatemberekig. Most nem akarok senkit sem megsérteni, csak tapasztaltam már párat ismerőseim által.

Ahogy látom, egyre inkább diverzifikálódik a magyar társadalom ama része, aki lakás, vagy házfelújítást végez. A nagy többség örül, ha van pénze felújítani a lakást, nekik szerintem tökéletes megoldás, ha a kivitelező segítséget tud nyújtani. A másik, kisebbik rész, meg olyan hatalmas vagyonnal bír, hogy nekik az sem probléma, ha Németországba mennek luxusszőnyeget válogatni, vagy Olaszországba csempét.

De abba is hagyom az agymenésem, mert már szinte köze sincs a felvetéshez :)
Gondolom, aki ide tévedt, az épp benne van, vagy tervezi a lakásfelújítást. Mi is tervezzük a párommal, hogy szebbé varázsoljuk a nappalinkat. Szétnéztünk már az Ikeában kanapé ügyben, de elég borsosnak találtuk az árakat, viszont nagyon tetszettek a stílusok. Aztán sikerült a minap találni egy olyan nyereményjátékot, ami pont jól jönne nekünk, mivel álomkanapét lehet nyerni. Mivel a bankunk oldalán bukkantam erre, úgy döntöttünk belevágunk, hátha. Így azért sokat spórolnánk, és többet költhetnénk a karácsonyi ajándékokra ;) Íme a link, aki még élne a lehetőséggel:
https://www.facebook.com/budapestbank/a ... 6835982678
ha esetleg lakberendezőt kerestek:
http://www.lakberendezok.com
itt találtok lakberendezőket.belsőépítészeket
A topic egy picit háttérbe szorult, de mi épp most fejeztünk be egy fürdőszoba felújítást és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.

A http://www.mezora.hu/-nál mi is voltunk. De aztán végül az imhausnál kötöttünk ki: http://www.imhaus.hu/index.php/szolgalt ... a-tervezes

Ami miatt őket választottuk az a 3D-s tervezés volt, egyrészt látni berendezve a mi fürdőnket, majd ezeket a kivitelezőnek pontos rajzban megadni hatalmas előny volt. Így tényleg azt kaptuk amit mi szerettünk volna, nem volt semmilyen félreértés belőle.
Találtam egy jó szerszámboltot.
http://www.kubala.hu
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég