Ezermester Fórum

Építés, építkezés, lakásfelújítás, belső munkák, fürdőszoba, konyha, WC.
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok Kedves Felújítók!

Kifutott Coswig 4077-es tapétát keresnék saját részre, melyet szívesen felvásárolnék.
Vagy ha valaki tud lelőhelyet, az értékes információt is hálásan megköszönném! :)
Üdv
A google elg sok ígéretes találatot ad érdemes lenne próbálkozni. A vaterán is sikertelen eladási kísérletek voltak nem is oly rég érdemes lenne az elaadót kérdezni mert lehet csak "pihenteti" a terméket.
https://www.google.hu/#q=Coswig+4077
Kedves Lali!

Köszönöm szépen a segítséged. Talán én vagyok kicsit bendzsa, de a google-n nem találtam kézzel fogható infót, sőt, inkább úgy értelmeztem mindent,hogy kifutó termék és már nem biztos, hogy lesz belőle! :(
Egy eladóval felvettem a kapcsolatot, mert engem komolyan érdekelne a tapéta, de választ még nem kaptam.
Az archívumokban is annyit láttam, hogy a terméket már eladták, de számomra semmi jel nem utalt arra, hogy az adásvétel sikertelen volt... Már egy cseh oldalt is néztem, ott ugyan drágább, de legalább van még... Csak nem tudom,hogy mennyire menne rá ingem-gatyám, ha onnan hozatnám be, plussz... Még csehül se tudok :lol:
Amit kiolvastam az oldalról, az nagyjából a webfordító segítségével és a paraszti logikámnak köszönhetően ment... :oops:
Szóval... Most itt tartok!
Kedves Andrea
Csehország úniós tag igy nyugodtan bármit vehet extra költségek és eljárások nélkül. A posta kicsit drágább lesz de nem a világ pénze. Javaslom keressen valakit aki angolul beszél és angol nyelven írjon nekik mert így biztosan sikeres lesz a vásárlás. Én a vaterás sikertelen akciót lezáró eladó megkeresésében is sok fantáziát látok. Ha van neki felteszi akcióra Ön pedig "leüti" hamar és meg is oldódott minden :)
4 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 29 vendég