Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
101 hozzászólás Oldal: 7 / 7
Hát 1 hét az valóban nem sok idő még ha tömény sólevet melegít akkor sem.
Aprobléma megoldódott, tegnaptól új bojlerem van és még csendes!
Köszi a visszajelzést, az kiderült mi volt a baj oka ?
Sajnos már ez sem az. Kezdődik minden újra. Meddig cserélgeti még nekem az Ariston?
Szerintem már az is öröm hogy cserélgeti. A mai világban ha "megnyerted a pert kapod amit megítéltek" a divat. Nekik emberük pénzük idejük meg van hozzá :)
4 hónap 3 bojler jó teljesítmény! A mostani meg még hangosabb, mint a többi volt. Várok még pár napot és vissza a feladóhoz. Lehet, hogy jobb lenne kevésbé okos készüléket gyártani, hanem olyat, mint amilyenek a bojlerek áltlában.
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség.
Beépítettünk egy Vellis Evo 100 bojlert.
Direktre kötném rá az elektromos tápvezetéket, de az alsó burkolata egyenlőre kifogott rajtam. Kivettem a két eltakarta csavart, de itt megállt a tudomány. Eltörni meg nem szeretném. Látott már valaki ilyet?
Sziasztok, van egy olyan gondom, hogy amikor felfutom a bojlert ,,Ariston Velis evo 100, 60 C ra akkor csak fel kádat tud fel futeni ha kikapcsolom felfutes utan kozvetlen, fél kád kicsit kevésnek tunik, van tapasztalat? klasikus zománc kádrol van szo.
A velis evo 100, 85 literes bojler. Ha 60 fokra felfűtőd és 40 fokos vizet engedsz, akkor 100-120 liter vizet tudsz kinyerni belőle, a bejövő hideg víz hőmérsékletének függvényében. Ez, kb fél kád.
Most akkor mit tegyek, mivel nap elemel futom oket egyenáramal es ugye estenem vilagit a nap meg tudom futeni 80 fokra is de gondoltam ,,100,, l es ami ugye 80-85 l tartály eleg lesz egy telikád felengedésére. Sajnos nem tudtam találni ilyen tipusu keskeny bojlert nagyobb méretben.
101 hozzászólás Oldal: 7 / 7

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég