Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Kedves Mindenki,
Segítséget szeretnék kérni hol tudnék Balaton környékén leggyorsabban és legjobb áron beszerezni teraszvédő fóliát, kicsi terasz védelmére eső és hó ellen, hogy ne kelljen mindent elpakolni..Jó lenne olyan, ami átlátszó, legalább nagyjából, ill összehasonlítva mi lenne a különbség ha polikarbonát lapokkal fedném be télre.gondolkodom ebben is. úgy tudom ez utóbbin nem lehet kilátni, lehet hogy akkor azt csak oldalra tenném. Melyik melegebb? jó lenne néha még kiülni, vagy a fűtést megsegíteni..Balatonfüred környéke , a terasz nagysága 1,50x2,70 fa korlát, fa oszlopok, deszkázott tetővel. kérdés az is nem fog e penészedni?
nagyon köszönöm előre is a segítséget, javaslatokat :roll:
Kedves Vadrózsa!
A legegyszerűbb a gazdaboltokban kapható fóliasátor fólia. Áttetsző, csak korlátozottan átlátszó, de méterben vásárolható és elég erős, hogy egy nagyobb szél se vigye el, ha rendesen le van rögzítve.
A polikarbonát lapokból üregkamrás és tömör is kapható. Az üregkamrás a felsoroltak közül a legjobb hőszigetelő, de kevéssé átlátható, míg a víztiszta tömör polikarbonát lap jól átlátható. Olcsónak egyik sem mondható.
A polikarbonát lapok építőanyag telepeken kaphatók, körül kell nézned a környékeden hol van ilyen telep, vagy Google kereső.

Például:
http://www.gemini-epker.hu/
http://szatunaplex.hu/termekek/epiteszeti-celu-muanyagok/
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég