Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Helló emberek! 23 éves haver vagyok, akinek kevés tapasztalata van a fa művészetté formálásában. Biztos, hogy fából készítettem barátaimmal kardokat, és egyszer egy öngyújtót szúrtam ki egy fatuskóból. Hülyéskedett néhány faragó eszközzel és egy dremelrel. Még egy asztalt is felújítottak egyszer. Szeretem! Szórakoztató dolog! És többet akarok tudni.

Itt rejlik a probléma. Órákat kerestem a közelben, hogy biztonságot, matematikát és természettudományt tanulhassak, de hiába. Több mint hajlandó vagyok befektetni az eszközökbe, de nincs hely számukra.

Tehát azok a kérdések, amelyekre válaszokat szeretnék kapni: Hol és hogyan kezdje? Hol keressek segítséget? Attól tartok, hogy ha egyedül próbálkozom, akkor megsebzem magam. Melyek a legalapvetőbb kezdő eszközök és projektek? Végső célom az, hogy bútorgyártó legyek. Hajlandó vagyok annyi időt szánni, amennyire szükségem van. Megkerestem azokat az iskolákat, amelyeknek vannak osztályai, de túl messze vannak tőlem, és most nem vagyok olyan helyen, ahova költözhetek. Tehát kérem, bármilyen segítséget értékelni kell!192.168.0.1 routerlogin 192.168.l.l
Mivel ez Magyar fórum magyarul is kellene írni, ezért a címet magyarosítottam.
- Tanácsolni azt tudom hogy ha komolyan gondolod akkor olyan helyre menj dolgozni ahol ellesheted a szakma fortélyait és ha a kedved továbbra is kitart akkor lehet lépni előre.
A bútor asztalos vagy bútor készítő se az a szakma ami netről megtanulható, legfeljebb néhány ötlet vagy fogás elleshető.
2 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron