Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Tisztelt Fórumozók!
Olvastam az Interneten a THERMOSHIELD nevű hőszigetelő festékről. Azt szeretném megtudni, használta-e már valaki és milyen eredménnyel, mert amit írnak róla az mind szép és jó, csak az ára meglehetősen magas, és nem szeretnék bóvlit vásárolni.
Előre is köszönöm: Ferencz András
Üdv!

Próbából rákerestem az általad említett anyagra a neten, több céget is találtam, aki forgalmazza. Nem tudom, Pontosan merről is vagy, több választás is szóba jöhet.

Mivel néhány oldalon referenciákat is megadnak, talán egy hétvégi kirándulás keretében esetleg ellátogatnék a megadott címekre, és saját szememmel és esetleg megkérdezve az ottlakókat, szereznék tapasztalatokat. Nem hiszem ezért bárki is visszautasítana egy ilyesfajta érdeklődést. Talán ez lenne a legkönnyebb módja annak, hogy kipróbált és használható információt kapj erről az anyagról.

Esetleg szóba jöhet, hogy azta céget kellene megkérdezned, van-e a környékeden referencia munkája, vagy cím, ahol ezt alkalmazták. Az ilyenre általában szeretnek hivatkozni, lévén presztizsüket is növeli.

Magam tekintetében én azért szkeptikus vagyok, mert eleddig úgy gondoltam, hogy legjobb hőszigetelő maga a levegő, vagy éppen annak hiánya :D , de én magam is találkoztam már olyan anyaggal, amit lángvágóval melegítettek, de még csak fel sem hólyagosodott. És van olyan folyadékom is, amivel megmerült szivattyúkat lehet egyszerűen megmenteni. Hiába, ez a mai tudomány. Mindenesetre alaposan járd körül a témát, mielőtt végleges döntést hozol.

Mindenesetre sok sikert a használathoz, ha a szerzett tapasztalatok is ezt támasztják alá.
További szép napot!
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Üdv!

Engem is érdekelne némi gyakorlati tapasztalat a festékkel kapcsolatban. Konkrétan a tetőfesték érdekel, hogy valóban 6-8 fokkal csökkenti nyáron a tetőtér belső hőmérsékletét. Ez az esetemben még mindig jóval olcsóbb lenne, mint lebontatni a tetőt és újraszigetelni. Viszont találtam a Thermoshield-nél olcsóbbat, ami elvileg ugyanaz a rendszer, a neve Protector és a német gyártmány.
Üdv: Plaszlo
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 68 vendég