Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok! Ha valaki mag szeretné átkárpitozni,felújítani a saját bútorát annak szívessen segítek a tanácsaimmal, itt a fórumon. Én kárpitos vagyok, de nem reklámozni akarom magamat ezért sem web címet, sem más elérhetőséget nem rakok ki! A tapasztalatom az,hogy egy lakás felújításnál mindíg a leg végére fogy el a pénz, és a bútorokra már nem marad. Viszont egy kis kreativitással, odafigyeléssel te is feldobhatod a régebbi bútoraid küllemét.
Szia!
Ez korrekt ajánlat!
Engem érdekel, mert tervbe vettem a jelenlegi kanapé és fotel áthúzását, de mindig az elfogyó pénz a gond. Részlegesen már kárpitoztam az egyik fotelt, mert a széttört lába miatt a fa tartókat kellett megerősíteni és ehhez a fele kárpitot le kellett bontani, majd visszarakni.
Az elképzelésem - ha valahol sántít javíts ki - óvatosan lebontom a jelenlegi kárpitot és a varrások mellett is szétbontva, leveszem a szabásmintát. Ez alapján kiszabom az új anyagból, és az alapján összevarrom az újat. Menet közben készítek sok fényképet a varrásokról, elhelyezésekről, stb.
Varrógép csak háztartási van, de farmert is tudok vele varrni, talán ezt is elviszi, valamint a kárpit rögzítéséhez van levegős tűzőgépem. Tehát a varrás, rögzítés elvileg nem gond.
A kérdéseim:
- jelenleg plüss kárpit van rajta, ami egyrészt sötét a színe, másrészt kicsit kopottas. Világosabb, erősebb modernebb anyagot szeretnék, ami azért nem koszolódik túl gyorsan, ill. könnyen tisztítható. Mit ajánlasz?
- A szivacspárnákat sem ártana felújítani, kicserélni, a fotelokban vastagabbat készíteni, mert nagyon mélyre huppan az ember, egyszer-kétszer magamra öntöttem a kávét már emiatt. Ez házilag megoldható? A magasságot több réteg összeragasztásával, vagy valamilyen emelő betéttel érdemes elkészíteni? Ebben nincs semmi gyakorlatom.
-Varrásnál vannak tudni érdemes trükkök?
Ez egy ággyá kihúzható, nem túl modern, de kényelmes és új ruhában még elviselhető formájú bútor, jelenleg nem tudok újat venni helyette. Gondoltam arra is, hogy a karfák végén a szövet betéteket keményfára cserélem ki, úgy még impozánsabb lenne. Ha kell, küldök fényképet is róla.
- jelenleg plüss kárpit van rajta, ami egyrészt sötét a színe, másrészt kicsit kopottas. Világosabb, erősebb modernebb anyagot szeretnék, ami azért nem koszolódik túl gyorsan, ill. könnyen tisztítható. Mit ajánlasz?
You can get score highest marks in MB7-700 exam using College of the Holy Cross and COMPTIA which are prepared by top certified professionals, University of Pennsylvania wireless training; both are marvelous in their Facebook
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég

cron