Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
Olvastam az Ezermester archivumában olyan elektromos szúnyogirtóról, ami illóolajokat párologtat. De sajnos nem volt megemlítve sem a márkanév, sem az, hogy hol kapható, csak annyi, hogy létezik ilyen. Tud nekem segíteni valaki, hogy hol lehet ilyet kapni és mi a neve? Interneten is próbáltam rákeresni, de csak az Ezermestert dobja ki használható információként. Köszi!
Üdv!
Gondolom, most épp nem aktuális, de jövő nyáron megint lesznek szúnyogok. :wink:
Nekünk egy Raid gyártmányú szúnyogriasztónk van, amit konnektorba lehet csatlakoztatni. Ez egy kombinált készülék: kis impregnált kartonlapot is lehet bele tenni, vagy alulról kis üvegből párologtatja a spec. olajat (hasonlóképp, mint a szobai illatosítók) Zárt térben hatásos, és nincs kellemetlen szaga. Tudom ajánlani.
Tomiszaki
Ha nyitva van az ablak húzza el a függönyt, így a legyek nem tudnak bejutni. Ha van külső árnyékoló például redőny hagyja függesztett (lukacsos) állapotban. Így a szellőzés biztosított, a szúnyog kizárva! Vagy hagyja nyitva az ablakot, ajtót ne húzza el a függyönt, és csak a redőnyt engedje le. (Nem kell zárni). Vagy esetleg hagyjon mindent nyitva, ha netán mégis betalál ugyanazzal az energiával ki is találjon!
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég