Ezermester Fórum

Otthon szépítés, lakberendezés, bútor, szőnyeg, függöny, tisztítás, takarítás
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Az a problémám, hogy kicseréltük a WC-t. Csak hát a csatlakozó kifolyók nem estek egy szintbe. Azt mondták vegyünk összekötőt ez egy egy centi magasság különbséget áthidaló szilikon cső. Megvettük, beraktuk, leszilóztuk. Erre hát nem csöpög egy kicsit. Visszamentünk a boltba, azt mondja a másik eladó, hogy nem is az kell oda. Na de akkor mi??????
Üdv!

Nem vagyok járatos a témában, van ebben nálam felkészültebb, nem is lett részletezve, merre és hogy volt(van) a szinteltérés. De ha csöpög a illesztésnél a cső, akkor nagy valószínűséggel visszafele lejt, a visszamaradó víz okozza ezt a problémát. Először talán ezt ellenőrizném, és ha így van, megszüntetném. Utána már aligha fog csöpögni.
Az igazi férfiak fával dolgoznak...
Szép napot! Igaz, hogy wc szerelés témát választottam, de úgy gondolom, hogy ideillő a kérdésem. Használatban van egy üvegtányéros (kör alakú) csaptelepem és csöpög. Hogyan kell megszüntetnem a csöpögését, mi a szétszedésének az hatékony eljárása?
Válaszát előre is köszönöm.
Ez a kerámia betétes elven működik. Első lépésben keress hozzá betétet és ha találtál akkor ahol veszed ott biztosan meg is mondják mi a csere menete, de szinte biztos vagyok benne hogy az üveglap feletti rész lecsavarható aztán onnantól meg látszik a kar rögzítő csavarja és a betétet beszorító csavar. Ha nincs csere betéted sok esélyed sincs a javítására. Az persze egy másik kérdés hogy mivel fogod meg hogy ne sérüljön meg le is jöjjön :)
Köszönöm a válaszodat. Próba, szerencse. Megpróbálom irány mutatásoddal szétszedni. Köszönöm még egyszer.
Majd azért oszd meg velünk az eredményt légyszi
6 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég