Ezermester Fórum

Kerti munkák, virágok, növények, öntözés, kútfúrás, kertépítés, medence
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy betonból készült teraszom minden télre bezöldül,algásodik.Van olyan szer,festék,ami teljesen megszünteti a problémát,vagy köveztessem le,és akkor eltűnik?
biberzoli írta: Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy betonból készült teraszom minden télre bezöldül,algásodik.Van olyan szer,festék,ami teljesen megszünteti a problémát,vagy köveztessem le,és akkor eltűnik? gb whatsapp apk


Csak használjon forrásban lévő vizet és egy súrolókefét. vagy
kipróbálhatod a Jomaxot Bleach-el. Arra használom, hogy eltávolítsam a zöld foltokat a házam oldalán, és soha nem volt gondom vele, hogy kárt tegyen a fűben, a virágokban vagy a bokrosodásban.
Szia! Azon töprengtem, vajon normális-e, hogy a teraszomon a beton minden télen kizöldül és algákat hajt ki. Megkövezhetem és eltüntethetem, vagy van valami vegyszer vagy festék, ami végleg megszabadulna ettől?
Szia! Megkérdeztem, hogy jellemző volt -e a teraszomon lévő beton zöldre és támogatni az algákat minden télen. Van -e olyan anyag, amelyet kőhöz tudok megszabadulni tőle. vagy van -e olyan festék vagy egy vegyi anyag, amely végül megteszi a trükköt?
A nagy nyomású mosó szépen leviszi. Igazából nem száraz azért algásodik. Vannak kerti tavi, vagy medencéhez való algaölő vegyszerek ha olyan súlyos a baj egy próbát megérhet.
5 hozzászólás Oldal: 1 / 1

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég